老官网banner
WechatIMG4
WechatIMG2

Ngeunaan Vazyme

Kusabab ngadegna di 2012, Vazyme geus dedicated ka misi urang "Élmu jeung Téhnologi Jieun Kahirupan Healthier" fokus kana inovasi téhnologi jeung terus dilegakeun widang aplikasi tina téhnologi inti dina elmu hirup.Ayeuna, urang gaduh portopolio langkung ti 200 jinis rékombinasi rékayasa genetik, langkung ti 1,000 jinis antigén kinerja tinggi, antibodi monoklonal sareng bahan baku konci sanés, salian ti langkung ti 600 produk réngsé.

Salaku perusahaan dumasar R&D, kami parantos nahan diri kana standar etika, akuntabilitas sareng profesionalisme anu paling luhur.Operasi panalungtikan sareng pamekaran global urang mastikeun yén urang tiasa nyayogikeun produk, solusi, sareng jasa anu berkualitas sacara lokal ka konsumén urang, sareng anu langkung penting, pikeun ngalakukeun sabisa-bisa pikeun nyumponan kabutuhan palanggan anu teu kacumponan.Pikeun ayeuna, kami hadir di leuwih ti 60 nagara jeung wewengkon di sakuliah dunya pikeun ngadeukeutan ka konsumén lokal.

 

Diajar deuitentang Kami

Artikel Diulas

Pikeun Élmu Pikeun Kaséhatan

Distributor kami

Pikeun Élmu Pikeun Kaséhatan
skygen
IDL-LOGO
mitra_3
mitra_6
mitra_7
mitra_8
mitra_2
mitra_4
logo-2
logo-4
logo-5
igtech_logo
Helikon
biorbyt-high-res-logo-no-strapline