老官网 banner
WechatIMG4
WechatIMG2

Rreth Vazyme

Që nga themelimi në vitin 2012, Vazyme i është përkushtuar misionit tonë “Shkenca dhe Teknologjia bëjnë një jetë më të shëndetshme” për t'u fokusuar në inovacionin teknologjik dhe për të zgjeruar vazhdimisht fushat e aplikimit të teknologjive bazë në shkencën e jetës.Aktualisht, ne kemi një portofol me mbi 200 lloje të rekombinazave të inxhinierisë gjenetike, më shumë se 1000 lloje antigjenesh me performancë të lartë, antitrupa monoklonale dhe lëndë të tjera të para kryesore, përveç mbi 600 produkteve të gatshme.

Si një kompani e bazuar në kërkim dhe zhvillim, ne e kemi mbajtur veten me standardet më të larta të etikës, përgjegjshmërisë dhe profesionalizmit.Operacionet tona globale të kërkimit dhe zhvillimit sigurojnë që ne mund të ofrojmë produkte, zgjidhje dhe shërbime cilësore në nivel lokal për klientët tanë, dhe më e rëndësishmja, të bëjmë sa më shumë që të mundemi për të përmbushur nevojat e klientëve të paplotësuar.Për momentin, ne jemi të pranishëm në më shumë se 60 vende dhe rajone në mbarë botën për t'u afruar me klientët vendas.

 

Mëso më shumërreth nesh

Artikuj të veçuar

Për shkencën për shëndetin

Distributorët tanë

Për shkencën për shëndetin
skygen
IDL-LOGO
partner_3
partner_6
partner_7
partner_8
partner_2
partner_4
logo-2
logo-4
logo-5
igtech_logo
Helikoni
biorbyt-high-res-logo-no-strapline