• dina::

Produk iki kasil ditambahake menyang cart!

Ndeleng Kréta Blanja

TruePrepTM Index Kit V3 kanggo Illumina TD203

TruePrepTM Index Kit V3 kanggo Illumina TD203

SKU: #001 -Ing Simpenan
USD$0.00

Mangga klik pitakon kanggo njaluk rega lan informasi luwih lengkap.

Nakoni, nyelidiki

Klik lan kirim pitakonan sampeyan lan kita bakal bali menyang sampeyan ing sawijining dina bisnis

Detail Produk

Cathetan Aplikasi

Ulasan pelanggan

Tag produk

Pambuka produk

TruePrep Index Kit V3 kanggo Illumina yaiku TruePrep DNA Library Prep Kit V2 kanggo Illumina (Vazyme #TD501-503), TruePrep Flexible DNA Library Prep Kit kanggo Illumina (Vazyme #TD504), Isine 16 N6XX lan 24 N8XX, sing bisa digunakake kanggo nyiapake 384 perpustakaan penanda indeks kaping pindho beda.Kabeh reagen sing kasedhiya ing kit wis ngalami kontrol kualitas sing ketat lan validasi fungsi kanggo nggedhekake stabilitas lan repeatability saka preparation perpustakaan.

Komponen

TD203 KOMPONEN

Lumbung

Simpen ing -20 ℃ nganti 18 sasi.

Cat.No.:
--- Mangga Pilih ---

Cathetan Aplikasi Abstrak

Waca liyane

Tulis review ing kene:

  • 1 lintang2 lintang3 lintang4 lintang5 lintang(Durung Rating)
    Loading...Loading...

  • 8+= sepuluh

    Tag:,

    Pelanggan uga tuku: