• dina::

Produk iki kasil ditambahake menyang cart!

Ndeleng Kréta Blanja

2 × Taq Master Campuran (Pewarna Plus) P112

2 × Taq Master Campuran (Pewarna Plus) P112

SKU: #001 -Ing Simpenan
USD$0.00

Mangga klik pitakon kanggo njaluk rega lan informasi luwih lengkap.

Nakoni, nyelidiki

Klik lan kirim pitakonan sampeyan lan kita bakal bali menyang sampeyan ing sawijining dina bisnis

Detail Produk

Cathetan Aplikasi

Ulasan pelanggan

Tag produk

Pambuka produk

Produk iki ngemot Taq DNA Polymerase, dNTP, lan sistem buffer sing dioptimalake.Sampeyan mung perlu nambah primer lan template kanggo nindakake reaksi amplifikasi, saéngga nyuda operasi pipetting lan nambah throughput deteksi lan reproducibility asil.Sistem amplifikasi ngemot agen protèktif sing njaga 2 × Master Mix stabil ing aktivitas sawise pembekuan lan thawing bola-bali.Produk iki kasedhiya ing versi ngemot buffer loading, supaya produk PCR bisa langsung dimuat kanggo elektroforesis sawise reaksi, kang trep kanggo nggunakake.Produk PCR nduweni adenine ing ujung 3' sing bisa dikloning menyang vektor T.Uga kompatibel karo kit kloning ClonExpress lan TOPO (Vazyme #C112/C113/C115/C601).

Kutipan

Kaluwihan produk

Sistem buffer sing dioptimalake trep kanggo entuk asil amplifikasi kanthi cepet;
Premix sing siap digunakake, minimalake langkah eksperimen

Komponen

komponen P112

Lumbung

Simpen ing -30 ~ -15 ℃ nganti 12 sasi, lan transportasi ing ≤0 ℃.

Cat.No.:
--- Mangga Pilih ---

Cathetan Aplikasi Abstrak

Waca liyane

Tulis review ing kene:

  • 1 lintang2 lintang3 lintang4 lintang5 lintang(Durung Rating)
    Loading...Loading...

  • loro += 9

    Tag:, , ,

    Pelanggan uga tuku: